Gyógyüdülés belföldön: kellemeset a hasznossal

Sajnos az idei év nem a felhőtlen utazásé és nyaralásé, ennek ellenére a pihenésről nem kell lemondania senkinek sem. Szerencsére számos biztonságos megoldás van arra, ha valaki szeretne egy kicsit kikapcsolódni, kiszakadni a hétköznapok problémáiból és egy kis időt tölteni a családjával. Az egyik ilyen lehetőség a gyógyüdülés belföldön, ami egyszerre kellemes és hasznos is, hiszen jó hatással van az immunrendszerre is.

A gyógyüdülés belföldön mindig nagyon népszerű, de az őszi nyirkos időben, illetve a téli hidegben különösen jó választás. Ilyenkor egyébként is kevesebb programot lehet csinálni a sokszor kellemetlen időjárás miatt, ám az egyik legkedveltebb fürdővárosunk, Hajdúszoboszló ebben az időszakban is szuper választás. Bármilyen időjárás van odakint, a fürdőben mindenki kipihenheti magát. Az itt található gyógyvíz számtalan betegségre jótékony hatással van, például enyhíti az ízületi gyulladásokat, csökkenti az izomfájdalmakat és segíti a különféle sérülések utókezelését is.

A gyógyüdülés belföldön az immunrendszer szempontjából is hasznos: a hajdúszoboszlói gyógyvíz erősíti az ellenálló képességet, ami különösen fontos az őszi, téli időszak kezdetén, hiszen ilyenkor már kevesebb vitamint viszünk be a szervezetünkbe, ráadásul közeledik a légúti betegségek szezonja is. A gyógyüdülés belföldön ráadásul kedvező áron elérhető. Hajdúszoboszló az ország minden részéről könnyen megközelíthető, akár autóval, akár tömegközlekedéssel.

Legkedvezőbb csomagunk

Akciós csomagajánlatunk az őszi és téli szezonra kizárólag a közvetlenül foglaló vendégeinknek.

Szállodánk kiemelt figyelmet fordít vendégeink biztonságára, a szobák, a fürdő és a wellness részleg, valamint a közösségi helyiségek takarítását, fertőtlenítését különös alapossággal végezzük. Ha minket választ, biztos lehet benne, hogy a gyógyüdülés belföldön valóban pihentető lesz, és az egész család kikapcsolódhat majd.

Ha szeretne néhány kellemes napot eltölteni biztonságos, nyugodt környezetben, keresse bizalommal szállodánk munkatársait és válassza a gyógyüdülést belföldön! Amennyiben kérdése van a szolgáltatásokkal vagy a foglalással kapcsolatban, forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.

Mint minden weboldal, mi is sütiket használunk a honlapunkon a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében

Kérjük, erősítse meg, ha elfogadja a cookie-kat. Elutasíthatja a követést is, így továbbra is látogathat honlapunkra anélkül, hogy adatokat küldenének harmadik fél számára.