fbpx

Farsangi wellness ajánlat februárra!

Farsangi ajánlatunk mindenkinek szól, aki a telet vidáman szeretné búcsúztatni! Utazzon és mulasson nálunk, a hajdúszoboszlói Hotel Barátságban!

A farsangi időszak már javában tart, de ne aggódjon, február végéig még Önnek is van alkalma a legtöbbet kihozni belőle! A farsang várva várt fénypontja nem más, mint a karnevál, de az ünneplést nem csak utcabállal, hanem egy kellemes wellnessel is meg lehet koronázni.

A februári ajánlatunk mellett ne menjen el szó nélkül, ha szeretne egy kicsit kikapcsolódni, társaságban búcsút mondani a hideg télnek. Jöjjön velünk bálba és temesse a telet a három csillagos Hotel Barátságban! Várjuk szeretettel a februári, utolsó hétvégén egy kis ünneplésre, kikapcsolódásra!

Farsangi csomagunk

Szabad szobáink csak a közvetlenül nálunk foglalóknak.

A farsangi wellness ajánlat két éjszakára szól, a hotel, egy választott szobájában. A vendégeink az általuk választott szobát tudják lefoglalni a szabad helyek függvényében és az itt tartózkodás ideje alatt svédasztalos reggeli és vacsora ellátásban részesülnek. Minden vendég élvezheti a szálloda ajánlata jóvoltából az itt tartózkodás teljes ideje alatt a wellness részleg korlátlan használatát. A februári hidegben nincs is jobb program annál, mint egy kellemes hőmérsékletű, gyógyvízzel töltött medencében relaxálni, megtisztulni a szaunában a mérgektől vagy a gőzfürdőben pihenni ki a tél fáradalmait. A szállás ajánlatban ezen kívül szerepelnek még ingyenesen igénybe vehető animációs programok, na és persze maga a Farsangi bál!

A csomag ajánlat pihenéssel egybekötött februári mulatságot ígér minden vendégnek a Hotel Barátságban. Lesz tánc, finom ételek és italok, fánk, élő zene, tombola és természetesen még jelmezbe bújni is van lehetősége annak, aki szeretné a farsangi bálból kihozni a legtöbbet! Korai érkezés vagy kései távozás a szabad kapacitás függvényében megoldható felár ellenében. Szállodánk Szép Kártya elfogadóhely.

Ne hagyjon veszni egy felejthetetlen télbúcsúztató hétvégét, töltse nálunk az egyik legvidámabb téli hétvégét! Az ajánlatról kérdezze kollégáinkat! A hotel honlapján szerepelnek elérhetőségeink, keressen minket bizalommal!

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. 

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.