fbpx

Egy hetes wellness pihenés: miért érdemesebb hosszabban pihenni?

Az egy hetes wellness pihenés minden szempontból jobb, mint 2-3 nap, vagy akár egy meghosszabbított hétvége – persze csak, ha megtehetjük.

Amikor wellnessről esik szó, a legtöbben a néhány napos elvonulásra gondolnak, és persze a legtöbben így is tesznek, aminek számos oka lehet: a kevés szabadság, az elfoglalt hétköznapok, és a sort még hosszan folytathatnánk. Fontos azonban megjegyeznünk, hogy egy egy hetes wellness pihenés több szempontból is előnyösebb; az alábbiakban ki is fejtjük, miért érdemes emellett dönteni.

Az egy hetes wellness pihenés ideje alatt ténylegesen kipihenhetjük magunkat, míg 2-3 nap arra sem elegendő, hogy egyáltalán eljussunk a pihenés koncepciójáig. Az első és az utolsó nap egy része ugyanis utazással telik, ami nem csak fárasztó, de stresszes is, tehát összesen egy napot tölthetünk valóságos pihenéssel, ami – tekintve, hogy a hétvége is két napból áll, és sokszor az sem elég – édeskevés.

Napi áraink

Közvetlenül foglalás a legjobb feltételekkel

Ráadásul egy wellness szállodában annyi lehetőség nyílik az aktív és passzív pihenésre, amit egyetlen nap alatt lehetetlen kipróbálni is, nemhogy élvezni, nem is beszélve a környék és az aktuális programlehetőségek felfedezéséről. Az egyes tájegységek egyedi ízvilágának megismerésére szintén nem elég egy hosszú hétvége, azonban egy egy hetes wellness pihenés során mindent meg lehet kóstolni, mindent meg lehet látogatni, és persze fel is lehet töltődni nem csupán néhány hétre, de akár hónapokra is.

Ha meggyőztük, hogy Önnek is inkább az egy hetes wellness pihenést kellene választania a hosszú hétvégék helyett, válassza a Hotel Barátságot! Hajdúszoboszlón található wellness szállodánkban garantáltan kipiheni majd magát, és akár családjával, akár barátaival érkezik, biztos lehet benne, hogy az egy hét elteltével mindannyian felfrissülve és elégedetten térnek majd haza.

Szállodánk Szép Kártya elfogadóhely.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége az egy hetes wellness pihenés lehetőségével kapcsolatban, illetve, ha szeretne időpontot és szobát foglalni, forduljon közvetlenül hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

Wellness pihenés Hajdúszoboszlón

Sokan gondolják úgy, hogy egy kis feltöltődésre elég egy hétvégi kiruccanás is, azonban ez nem mindenkinél van így. Rengetegen nem tudják magukat azonnal elengedni, a pihenés első két-három napjában még az otthoni problémákon, a munkahelyi dolgokon gondolkoznak. Ez természetes, van, akinek több időre van szüksége az átszellemüléshez, és csak később kezdi el igazán élvezni a kiruccanást.

Ezért praktikus, ha a wellness pihenést legalább egy hetesre tervezi, mert így garantált, hogy feltöltődhet és mindenre jut ideje. Kipróbálhatja az összes wellness szolgáltatást, közben nagyokat sétálhat, kirándulhat a környéken, és feltöltődve, új élményekkel gazdagabban térhet haza. Érdemes okosan beosztani az időt, de ez nem egyenlő azzal, hogy nem éri meg lassítani, kiszakadni a hétköznapokból!

1 hetes wellness pihenés

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, Önt is várjuk egy egy hetes wellness pihenésre! Próbálja ki, milyen feltöltődve nekivágni az év végi időszaknak, foglaljon szállást nálunk, Hajdúszoboszlón!

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. 

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.