fbpx

Hajdúszoboszló programok – Csapatépítő gokartozás!

Csapatépítő gokartozás Hajdúszoboszlón, a legizgalmasabb programlehetőség a közös szórakozáshoz. Szállásukat foglalják le nálunk, keressen minket!

Most, hogy beköszöntött az ősz, és kellemesebb lett az időjárás, sokan szeretnék kihasználni a lehetőséget arra, hogy csapatépítő programot szervezzenek a munkahelyükön kívül. Ez a hőmérséklet most kifejezetten kedvez a kültéri programoknak, e téren rengeteg lehetőség közül válogathatnak az érdeklődők. Egyesek ebből a gazdag kínálatból nem is igazán tudják kiválasztani, hogy mi az, ami igazán izgalmas és szórakoztató kikapcsolódási lehetőséget kínál a résztvevőknek? Természetes, hogy sokan ezt nem bízzák a véletlenre, hiszen a sikeres, örömteli csapatépítők meghozzák a kedvet a következő alkalmakhoz is. Amennyiben Önnek is tanácsra lenne szüksége, válassza a csapatépítőhöz a gokartozást Hajdúszoboszlón!

A csapatépítő gokartozás Hajdúszoboszlón tökéletes választás, amelyen garantáltan senki sem fog unatkozni. A városban található egy háromszáz méter hosszú gokart pálya, amely igényesen kialakított, így minden adott a minőségi szórakozáshoz. Hajdúszoboszlón a csapatépítő gokartozás összehozza a csapatot, a dolgozók értékelni fogják ezt az ötletet. Az izgalmas programon maguk mögött hagyhatják a munkával kapcsolatos terheket, és végre a közös pihenéssel, kikapcsolódással foglalkozhatnak. A csapatépítő gokartozás Hajdúszoboszlón sokaknak fog életre szóló emlékeket biztosítani.

Hajdúszoboszlói programok, amik ősszel is ideálisak

Gokart Hajdúszoboszló

Ha elnyerte tetszését Hajdúszoboszlón a csapatépítő gokartozás ötlete, foglaljon szállást hotelünkben! A vendégeket igényes, barátságos környezetbe várjuk, ahol semmiben nem szenvedhetnek hiányt. Itt mindenki otthon érezheti magát. Vonzó szolgáltatásokat, kényelmes, modern szálláshelyeket kínálunk a hozzánk érkezőknek. Honlapunkon bővebb információkat is találhat a hotelünkről, aktuális ajánlatainkról. Ha kérdései lennének, vagy szeretne szállást foglalni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.