fbpx

Hajdúszoboszlón a csapatépítésre változatos lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek segítségével felejthetetlen eseményeket szervezhet alkalmazottainak!

A csapatépítés kulcsfontosságú a vállalkozások sikeréhez, hiszen nem csak a csapatmunkát és az együttműködést erősítik, hanem felfrissítik a résztvevőket, és új energiát is adnak a mindennapi kihívásokhoz. Hajdúszoboszló a csapatépítő rendezvények tökéletes terepe lehet, hiszen a városban számos izgalmas és változatos lehetőség várja az érdeklődőket.

Gyógyfürdő

Hajdúszoboszló híres a gyógyfürdőiről, amelyek a csapatépítés ideális helyszínei lehetnek, hiszen lehetőséget kínálnak a közös kikapcsolódásra. A fürdőkben rendszeresen szerveznek különféle vízi programokat, amelyek tökéletesek lehetnek közösségépítő élménynek.

Kulturális és gasztronómiai élmények

 

Hajdúszoboszlón és környékén számos látnivaló, illetve kulturális és gasztronómiai élmény vár felfedezésre. Csoportos séta a városban, látogatás a helyi múzeumokban vagy akár egy közös vacsora segíthet mélyíteni a csapattagok közti kapcsolatokat.

Ezután nálunk könnyedén kipihenheti magát, wellness szolgáltatásaink pedig biztosítják a testi, lelki feltöltődést.

Kalandok a város környékén

A környék számos lehetőséget kínál a szabadidős programokra. A Hortobágy szinte karnyújtásnyira található, de Debrecen sincs messze, a környéken pedig remek hangulatú kirándulásokra nyílik lehetőség.

Szálljanak meg a Barátság Hotelben!

A Barátság Hotel tökéletes választás, ha szálláslehetőségre van szükség Hajdúszoboszlón. Szállodánk kényelmes szobákat, ízletes ételeket és wellness szolgáltatásokat kínál, így ideális helyszín lehet a csapatépítő rendezvények számára, ráadásul könnyen megközelíthető.

Ha csapatépítő rendezvényt tervez, érdemes Önnek is Hajdúszoboszlót és a Barátság Hotelt választania! A városban és környékén számos izgalmas és változatos programlehetőség kínálkozik, amelyek segítenek erősíteni az összetartást, a Barátság Hotel pedig kényelmes és szolgáltatásokban gazdag szálláslehetőséget nyújt, hogy minden résztvevő emlékezetes élményekkel térhessen haza.

Ha szeretne szállást foglalni, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.