fbpx

A családi rendezvényszervezéshez Hajdúszoboszló lesz a legjobb választás. Ünnepeljen nálunk a rokonság, ahol mindenki kényelmesen elférhet!
Vannak olyan ünnepi alkalmak a családok életében, amiket szeretnének széles körben megünnepelni a rokonsággal. Ez azzal jár, hogy meglehetősen nagy létszámmal kell számolniuk. Egyeseknél kifejezetten nagy a család, és a szervezők szeretnék, ha mindenki jelen lenne az eseményen.
A nagy létszám feladhatja a leckét, hiszen értelemszerűen, így nem lehet otthon tartani az ünnepséget. A meghívottak túl szűkösen lennének, emiatt pedig nehéz élvezni egymás társaságát, sőt, ez a körülmény egy idő után már teljesen rányomná a bélyegét a hangulatra is.

Ünnepeljenek Hajdúszoboszlón!

Ha már ünnepségről van szó, célszerű megadni a módját. A családi rendezvényszervezéshez Hajdúszoboszlót ajánljuk, azon belül is hotelünket, ahol igazán igényes és színvonalas körülmények várják a meghívottakat.
Szálláshelyünkön tágas rendezvényterem áll rendelkezésre az ünnepségek megtartásához is, így nem jelenthet gondot a nagy létszám. Nálunk mindenki kényelmesen elférhet, sőt, szállást is foglalhat, így pedig a közös kikapcsolódást egy rövid üdüléssel is össze lehet kapcsolni.

A munka nehezét bízzák ránk!

A szervezők természetes, hogy azt szeretnék, hogy mindenki kivétel nélkül jól érezhesse magát a családi rendezvényen, azonban ez óriási áldozatokkal járhat. A takarítás, főzés, egyéb teendők sok időt, energiát felemészthetnek, erre pedig nem mindenkinek van kapacitása.
Ha ránk bízza magát, akkor nem igazán lesz különösebb teendője, így Ön is maximálisan részese lehet az eseménynek. Kollégáink mindent előkészítenek a rendezvényteremben, a meghívottaknak már csak át kell magukat adniuk a szórakozásnak.
Tekintse meg ajánlatainkat, foglalja le rendezvénytermünket a családi eseményhez! A minőségi kikapcsolódást garantáljuk munkatársainkkal együtt.
Ha bővebb információkra lenne kíváncsi, vagy leadná a foglalást, keressen bennünket telefonon vagy e-mailen, kollégáink készséggel tájékoztatnak mindenkit a részletekről.

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.