fbpx

Családi rendezvényszervezés Hajdúszoboszlón

Válasszanak kényelmes, exkluzív helyszínt a családi rendezvényhez! Hotelünk Hajdúszoboszlón ideális választás a közös, felejthetetlen ünnepléshez.

Vannak olyan családi összejövetelek, amiknek nagy jelentőséget tulajdonítanak a rokonok, éppen ezért már a helyszín kiválasztását sem bízzák a véletlenre. A családból sokan lakhatnak nagy kertes házban, azonban az ingatlan már nem alkalmas arra, hogy nagyobb vendégséget lehessen oda szervezni.

Nem csupán a hosszú vendéglista az, ami miatt más helyszínt keresnének a szervezők. Szeretnék megadni a módját az ünneplésnek, hiszen olyan eseményről lehet szó, amit később nem lehet már megismételni. Ilyen lehet például a nagyszülők aranylakodalma, vagy a diploma átvétele.

Családi rendezvényszervezés Hajdúszoboszlón, az örömteli ünnepléshez

Ha igazán felejthetetlen és méltó ünnepséget szeretnének a szervezők, a legjobb, ha elengedik a fantáziájukat, és nem ragaszkodnak ahhoz, hogy lakóhelyükön, vagy ahhoz közel tartsák az eseményt. Hotelünk Hajdúszoboszlón minden szempontból tökéletes választás, ugyanis nemcsak a tágas rendezvényhelyszínt biztosítjuk, hanem sok más, kedvező szolgáltatást is.

A család úgy kapcsolódhat ki, és ünnepelhet, hogy nekik semmivel nem kell foglalkozni, mindenről, ami a szórakozáshoz kell, hotelünk gondoskodik. A nyugodt ünneplést garantáljuk, Önnek semmiért nem kell aggódnia, hiszen a gördülékeny szervezést garantáljuk.

Családi esemény ajándékba

Ilyen jeles ünnepek alkalmával természetes, hogy sokan az ajándékozást sem bízzák a véletlenre. Érdemes az általunk kínált lehetőségre egyfajta meglepetésként is gondolni, hiszen annál nagyobb ajándékot úgysem adhat az eseményen, mint a család közös ünneplése.

A családi rendezvényszervezésben Hajdúszoboszlón maximálisan számíthat ránk. Tegye valóban felejthetetlenné az eseményt, és foglaljon mihamarabb termet az ünnepléshez! Szálláshelyként is állunk rendelkezésre.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel válaszolunk minden érdeklődőnek.

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.