fbpx

Céges karácsonyi rendezvény Hajdúszoboszlón

Legyen különleges a közös ünneplés a munkatársakkal! A céges karácsonyi rendezvény Hajdúszoboszlón ideális az év végi kikapcsolódáshoz, pihenéshez.

Hamarosan itt az év vége, a vállalkozók számára pedig aktuálissá válik a céges karácsonyi rendezvény megszervezése. Napjainkban e téren rengeteg lehetőség, szolgáltatás közül válogathatnak az érdeklődők. Nem mindenki gondolkodik a klasszikus, közös ebédek, vacsorák megszervezésében. Sokkal inkább ragaszkodnak ahhoz, hogy valamilyen kellemes kikapcsolódási lehetőséggel kedveskedjenek a kollégáknak, akiknek így ebben a formában megköszönhetik az egész éves munkájukat.

Legyen a céges karácsonyi rendezvény Hajdúszoboszlón!

Hajdúszoboszló városát sokaknak nem kell bemutatni, ami hazánk egyik legkedveltebb üdülőhelyének számít. A nyári hónapok mellett a karácsonyi időszakban is érdemes elutazni a városba, ahol minden adott a kellemes pihenéshez.

Hotelünkben Hajdúszoboszlón minden feltétel elérhető ahhoz, hogy a munkatársak kellően kipihenjék magukat, és még a szórakozásra is juthat idő. Ha pár napot nálunk töltenek, garantáljuk, hogy mindenki elégedett lehet, így majd az új évben még nagyobb lendülettel, lelkesedéssel vághatnak neki a munkának.

Legyen a céges karácsonyi rendezvény az ajándék!

Amennyiben szeretne bennünket választani Hajdúszoboszlón a céges karácsonyi rendezvényhez, bátran tekinthet az általunk kínált lehetőségre ünnepi ajándékként is. Sok vállalkozónak fontos, hogy valamivel kedveskedjen az év végén a dolgozóinak, azonban felesleges dolgot semmiképp sem választanának.

Egy közös ünneplés, kikapcsolódás sokkal nagyobb ajándék mindenki számára. Az, hogy a munkatársak exkluzív, igényes környezetben pihenhetnek, nagy meglepetés számukra, a választását biztosan értékelni fogják.

Hotelünk családias környezetbe várja a céges közösségeket is, foglaljon mihamarabb rendezvénytermet, tervezzük meg együtt a közös ünnepséget! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.