fbpx

10 ok a közvetlen foglalás mellett

Közvetlen foglalás olcsó!

Szeretné a szállását a lehető legjobb feltételekkel és legkedvezőbb áron lefoglalni? Miért jár jobban, ha közvetlenül nálunk foglal? Közvetlen foglalás a legolcsóbb!

Összefoglaltuk, hogy miért érdemes közvetlenül a Hotel Barátság weboldalán lefoglalniuk pihenésüket. Nem csak jobban járnak anyagilag, hanem még extra szolgáltatásokhoz is hozzájuthatnak, amíg a jól megérdemelt szabadságukat töltik nálunk.

Lássuk a részleteket!

Árgarancia

1. Legjobb árgarancia.

Mi az árgarancia? Szállodánk a lehető legkedvezőbb áron biztosítja vendégeinek a szolgáltatásait. Amennyiben más szállásközvetítőnél (pl. szállás.hu, booking.com stb.) olcsóbb árat talál, mi is annyiért adjuk Önnek.

Biztonságos foglalás

2. Biztonságos foglalás.

Hiszen adatait csak mi látjuk, így nem kerülnek ki illetéktelenekhez. Adatkezelési tájékoztatónkat itt elolvashatja.

Visszaigazolás

3. Azonnali visszaigazolás.

Rendszerünk a közvetlen foglalás pillanatába írásos visszaigazolást küld a megadott email címre.

Lemondási feltételek

4. Legjobb lemondási feltételek

A visszaigazoló emailben megtalálható linkeken egyszerűen lemondhatja, vagy módosíthatja foglalását, amelyért mi nem számolunk fel semmiféle kötbért vagy extra díjat.

közvetlen foglalás

5. Közvetlen kapcsolat a szálláshellyel

A megadott elérhetőségeinken bármikor elér minket, ha kérdése van, elakadt a foglaláskor, vagy egyéb speciális segítségre van szüksége.

szobakínálat

6. Elérhető a teljes szobakínálatunk

A hotel fenntartja azon jogát, hogy egy meghatározott szobamennyiséget és szobatípust csak a közvetlenül foglaló vendégei részére tartson fenn.

Kedvezmények

7. Extra kedvezmények

Szállodánk időközönként extra kedvezményekkel ajándékozza meg a vendégeit. A hírlevélre feliratkozottak vagy a facebookon követők promóciós kódot kapnak, amely további kedvezményre jogosít. Ezt csak a szálloda foglalási oldalán tudják használni!

fizetés

8. Nem kell előre fizetni

A kiemelt időszakokat leszámítva mi nem kérünk előre fizetést vendégeinktől. Ha előleget is fizetnek nekünk és mégsem tudják megkezdeni a pihenésüket, díjmentesen felhasználhatják azt később.

extra szolgáltatás

9. Extra szolgáltatások

Ha szobafoglalásához extra szolgáltatásokat is igénybe venne (wellness kezelés, szórakozás stb.) csak a közvetlenül foglalók tudják azt előre lefoglalni weboldalunkon keresztül vagy kapcsolatba lépve velünk.

egyedi

+1. Személyre szabott ajánlatok

Kollégáink készségesen segítenek Önnek egyedi ajánlatok kialakításában, figyelembe véve a speciális igényeket. Legyen az csoportos foglalás, céges találkozó, leánykérés, családi vagy baráti összejövetel.

Közvetlen foglalás

A foglalás gombra kattintva a rendszer automatikusan kikalkulálja Önnek a személyre szabott árat. Sőt megnézheti, hogy a kért időpontban van-e szabad szoba a Hotel Barátságban.

Közvetlen foglalás megéri