SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEINK

117 teljesen felújított kétágyas szobáinkban és 15 új apartmanunkban kiváló lehetőséget biztosítunk a gyógyulni és kikapcsolódni vágyó vendégeinknek a nyugodt pihenésre. Valamennyi szoba erkéllyel, színes televízióval, telefonnal, fürdőszobával, minibárral, szobaszéffel és (wireless) internet elérhetőséggel felszerelt. Mozgáskorlátozott vendégeink részére a földszinten három speciális szoba áll rendelkezésre. A szállodai főbejáratnál korlátlift, a szállodán belüli mozgásnál pedig lépcsőnjáró berendezések segítik a mozgást. A gyógymedencékbe medencébe emelő szerkezet könnyíti a bejutást. A szálloda parkolójában 2 mozgáskorlátozottak számára fenntartott hely is biztosított.SZOLGÁLTATÁSAINK

Vegye ingénybe szolgáltatásainkat!

Étterem

Klimatizált éttermünkben a bőséges svédasztalos reggeli és a büféfőétkezések mellett magyaros, nemzetközi, reform és bio ételkülönlegességeket kínálunk vendégeinknek.

Gyógyfürdő

Ellenőrzött és minősített vizünkre alapozva több mint 40 féle kezelés vehető igénybe orvosi felügyelet mellett.

Konferencia

Ha a konferencia résztvevői a szállodában szállnak meg és étkeznek, 25% kedvezményt biztosítunk a terem bérleti díjából.

Wellness

Szállodánkban a gyógyszolgáltatásaink mellett vendégeinknek lehetősége nyílik wellness és egészségmegőrző programok igénybevételére is.

Image
Image

RÓLUNK

Hajdúszoboszlón, a népszerű fürdőváros sétányán található, gyönyörű panorámával rendelkező Barátság Gyógy és Wellness Szálloda***superior színes szolgáltatáspalettával várja Vendégeit. Gyógyvize és wellness szolgáltatásai által kiváló lehetőséget biztosít pihenésre és gyógyulásra minden korosztály számára. Kiváló helyszíne konferenciáknak, kisebb meetingeknek, tréningeknek.

Elolvasom

LEGFRISSEBB HÍREINK

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG - KAPCSOLAT

Hajdúszoboszló az Alföld északkeleti részén található, Budapesttől 200 kilométerre keleti irányban, Debrecentől 20 kilométernyire délnyugaton. Határában három tájegység érintkezik egymással: észak-északkeletről a Hajdúhát, észak-északnyugatról a Hortobágy és délről a Nagy-Sárrét, illetve a Berettyó vidéke.

HÍRLEVÉL

Figyelmébe ajánljuk havonta megjelenő elektronikus Hírlevelünket, amely a hajdúszoboszlói Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda***superior aktuális és szezonális akcióiról ad tájékoztatást. Amennyiben szeretné rendszeresen megkapni hírlevelünket, kérjük, adja meg e- mail címét!