Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy
- szállodánk szolgáltatásait kizárólag félpanzió plusz étkezéssel vehetik vendégeink igénybe.
- a félpanzió plusz szolgáltatás tartalma: svédasztalos reggeli, könnyű ebéd (mely szállodánk ajándéka) büfévacsora VAGY svédasztalos reggeli, könnyű ebéd  (mely szállodánk ajándéka) menüs vacsora (választási lehetőség 3 fajta menüből) VAGY bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd (mely szállodánk ajándéka), menüs vacsora (választási lehetőség 3 fajta menüből).

- a félpanzió plusz szolgáltatást érkezéskori ebédtől elutazás napi reggeliig, vagy érkezés napi vacsorától elutatazás napi hideg ebédcsomagig biztosítjuk.
- a könnyű ebéd tartalma: leves és főétel
- a könnyű ebéd minden vendégünk részére egységes és minden nap 13.00-15.00 óra között elfogyasztható
valamennyi akciós csomagajánlatunk igénybevételekor egyéb kedvezmény nem igényelhető.
- a kiemelt és ünnepi időszakokban felár fizetendő.

A szálloda valamennyi szolgáltatással kapcsolatosan fenntartja magának a jogot, hogy a foglaltság függvényében azokat korlátozza.

Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy szállodánkban lehetőség van ajándékutalvány igénylésére és vásárlására. Lepje meg szeretteit egy wellnesshétvégével vagy akár egy hosszabb idejű pihenéssel névnapra, születésnapra vagy egyéb különleges alkalomra illetve ünnepre!

Bővebb információról érdeklődjön elérhetőségeinken.

Tájékoztatjuk Kedves Utazási Irodai vagy szállásközvetítő partnereinket, hogy az akciós ajánlataink jutalékot, közvetítői díjat nem tartalmaznak.

A szálloda teljes területén a dohányzás tilos. Dohányzás kizárólag a földszinten, az erre a célra kialakított szivarszobában lehetséges.
A dohányzási tilalom megszegéséért, valamint az ezáltal okozott kárért minimum 15.000.- Ft költséget számítunk fel!

http://www.facebook.com/HotelBaratsagHajduszoboszlo   

Rendszerhiba esetén kérjük keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:
e-mail:
sales@baratsag.hu
Tel: 06-52/558-571
Esetleges rendszerhibáért, illetve a szobafoglalási űrlapok helytelen vagy hiányos kitöltéséért szállodánk felelősséget nem vállal!

 

Nyereményjáték!
Nyerje vissza pihenése árát Hajdúszoboszló legBARÁTSÁGosabb szállodájában!
   


3=4 akció!
4 éjszaka szállás félpanzió plusz ellátással
   


7 éjszakás kedvezmény
7 éjszaka szállás a választott félpanzió plusz ellátással, fürdő- és wellness részleg használattal
   


2 éjszakás kikapcsolódás
2 éjszakás pihenés félpanzió plusz ellátással
   


5=6 akció
6 éjszakás pihenés félpanzió plusz ellátással
   


Szilveszterezzen szállodánkban!
Kihagyhatatlan szilveszteri ajánlat! Siessen nehogy lemaradjon!
   


4=5 akció
6 nap 5 éjszaka teljespanziós ellátással
   


Szoboszlói Szüreti Mulatság, 2016.10.21-23-ig!
2 éjszaka szállás a választott félpanzió plusz ellátással
   


Márton-napi hétvége
2 éjszaka szállás teljes ellátással
   


 
Foglalás
Foglalja pihenését közvetlenül honlapunkon vagy a szálloda értékesítésén és visszanyerheti az árát!

Képtalálat a következőre: „nyeremény”

 Újból INGYEN töltheti pihenését Hajdúszoboszló „legbarátságosabb” szállodájában! KÖZKÍVÁNATRA folytatódik a népszerű nyereményjáték!

  A hajdúszoboszlói Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda***superior egyedülálló lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy akciós pihenését további 10% kedvezménnyel vegye igénybe vagy INGYEN töltse el.

 Ajánlatunk mindazok számára szól, akik szeretnék élvezni egy Minőség Díjas Szálloda nyújtotta pihenés lehetőségeit télen kedvezményesen vagy akár ingyen is!

 Feltételek a kedvezmény, vagy az ingyenesség megnyeréséhez:

A nyereményjátékban való részvétel egyik feltétele, hogy Ön 2016. szeptember 12. és december 21. között vendégünk legyen, szállodai pihenését közvetlenül (közvetítők nélkül) a szálloda honlapján (www.baratsag.hu) vagy a szállodai értékesítésen (sales@baratsag.hu, tel:52/558-592) foglalja le, a szálloda hivatalosan meghirdetett programjai szerint.

A nyereményjátékban való részvétel másik feltétele, hogy ittléte ideje alatt személyesen vegyen részt a zenés-műsoros esttel egybekötött nyereménysorsoláson. A részvételi díj  500.-Ft/fő, amely összeget teljes egészében beszámítjuk kizárólag azon esti fogyasztásába, visszatérítésre nincs lehetőség. 

A részvételi szándékot a sorsolás napján 15 óráig kell bejelenteni vagy az animátor pultnál, vagy a recepción, a részvételi díj befizetésével együtt. Ekkor kell átvenni a részvételre/fogyasztásra jogosító jegyet is. Amennyiben egy szobában többen laknak és mindenki részt kíván venni a nyereménysorsoláson, mindenkinek személyesen kell megjelenni és teljesíteni a feltételeket.

Minden nyertes csak a reá eső részvételi díj kedvezményére, vagy visszatérítésére jogosult. Az a vendég, aki nem vett részt a heti nyereményjáték esten, vagy nem, illetve nem időben regisztrált, kizárja magát mind a heti, mind a havi sorsolásból. Egy személy egyszer regisztrálhat, akkor is, ha itt tartózkodása alatt több nyereménysorsolás történik. Azt, hogy melyiken kíván regisztrálni, maga dönti el. A havi sorsoláson a szerint vesz részt, hogy melyik hónapban vett részt a heti sorsoláson. A nyereménysorsolások minimum 10 fő jelentkezése esetén kerülnek megrendezésre!

Nyeremények:

Heti nyeremény: a nyereménysorsoláson a megjelent résztvevők 50%-a 10% kedvezményt kap pihenése részvételi díjából kupon formájában, melyet következő tartózkodása során, de legkésőbb 2017. június 30-ig vagy 2017. november 1-től december 20-ig használhat fel, az ünnepi időszakok kivételével. A nyereménykupon névre szóló, de átruházható. Az átruházás tényét legkésőbb a foglaláskor jelezni kell a szálloda felé. A nyertesek a kupont elutazáskor, a recepción vehetik át.

Havi nyeremény: az adott hónapban a hónap során nyereménysorsoláson résztvevők közül egy fő sorsolás útján visszanyeri pihenése részvételi díjának 100%-át. (Itt már nem feltétel a személyes részvétel kivétel, ha egybe esik egyszeri regisztrációjával, vagyis más időpontban még nem regisztrált és vett részt sorsoláson.)

-         Abban az esetben, ha a havi főnyeremény nyertese az előző sorsolások egyikén már 10% kedvezményt nyert, úgy a pihenése teljes értékének további 90%-át nyeri vissza (hiszen 10%-os kedvezményben már részesült).

Jelen esetben részvételi díjnak minősül a szállás-étkezés, foglaláskor megrendelt, nem TB támogatott gyógy- és wellness kezelések és parkolás díja. NEM tartozik a részvételi díj körébe a TB támogatott kezelések, az előzetesen meg nem rendelt gyógy- és wellness kezelések, az IFA, italfogyasztás, egyéb extra fogyasztások, kártérítés, egyebek ára-díja.

A nyeremény semmilyen esetben sem lehet több az alap esetben fizetendő összegnél.

A kupon elvesztéséből, a kiírt időpontban elmulasztott igénybevételből, vagy más egyéb, nem a szállodának felróható körülmény miatt történt meghiúsulásból eredő pótlás, kártalanítás kizárt! A kuponok sorszámozottak, szigorú számadásúak, ezért pótlásuk nem lehetséges.

Nyereménysorsolások:

Heti nyereménysorsolás:

2016. szeptember 12 – december 21. között hetente, hétfői és csütörtöki napokon 19.30-tól a Forrás teremben.

 Havi nyereménysorsolás:

2016. szeptember 12 – december 21. között havonta egy alkalommal, az adott hónap utolsó nyereménysorsolásán (dupla sorsolás).

Kérdéseivel forduljon bizalommal munkatársainkhoz. A fenti feltételek nem teljesülése, különösen az időben történő regisztrálás és személyes részvétel elmaradása esetén mindennemű kártérítés, felszólamlás lehetősége teljességgel kizárt. A sorsolásokon nem nyertesek részére bár mely visszatérítés, kompenzáció lehetősége kizárt.

Foglalja le most közvetlen elérhetőségeinken akciós pihenését és nyerjen duplán: akciós áron pihenést-egészséget, további kedvezményt, vagy a teljes részvételi díjat!  A legjobb ajánlatokat mindig saját honlapunkon találja!

/szállodánk a sorsolás helyének, idejének megváltoztatási jogát fenntartja, melyről a szállodai információs táblákon, illetve az animátornál ad tájékoztatást./ Ez különösen akkor lehetséges, ha az adott napon regisztrált vendégek száma nem éri el a 10 főt.

 

 Képtalálat a következőre: „nyeremény”

 

 

 
Foglalás
3+1 éjszakás akciós üdülés


 

 
3=4 AKCIÓ

A megadott árak kizárólag közvetlenül a szállodánál történő szobafoglalás esetén érvényesek.

Telefon: 52/558-592, 52/558-570

E-mail: sales@baratsag.hu, recepcio@baratsag.hu


 

Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora

Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
   

09.01-12.22


 

 

09.01-12.22.


 

09.01-12.22.


Kétágyas szobában/fő   39.500.-     43.100.-     52.300.-  
Egyágyas felár
  6.000.-/4éj     6.000.-/4éj           6.000.-/4 éj  
Pótágyon    33.500.-     36.700.-    42.900.-  

 

 Barátságos család barát árak

 Gyermekárak (a szülőkkel egy szobában, pótágyon min. 2 felnőtt esetén)

A gyermek életkora

Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora

Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
    09.01-12.22.


   09.01-12.22.


  09.01-12.22.


5-9,99 éves
  16.000.-     19.800.-      25.400.-  
10-13,99 éves    23.400.-     27.000.-     32.000.-  

 

Barátságos család barát árak

 Gyermekárak főágyon történő elhelyezés esetén

A gyermek életkora Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
    09.01-12.22.     09.01-12.22.     09.01-12.22.  
5-9,99 éves
  19.600.-     23.000.-     29.000.-  
10-13,99 éves   30.200.-     34.000.-      39.900.-  

Az ajánlat tartalma: 4 éjszaka szállás a választott "félpanzió plusz" ellátással, gyógy-, váltó-, pezsgőfürdő, szauna, infraszauna, gőzfürdő, saját strand és úszómedence (szezonálisan),  gyermekmedence használat, fitness gépek használata, térítésmentes animációs programok.

A program 1 éjszakával hosszabbítható! Fürdőköpeny felár: 1.500.-Ft / fő / 4 éj

Az ár az idegenforgalmi adót nem tartalmazza, mely 18 éves kortól a helyszínen fizetendő 450.- Ft / fő / éj egységáron! Parkolási díj: 600.- Ft / éj

Az akció egyéb kedvezménnyel nem összevonható!

Az ünnepi és kiemelt időszakokban felár fizetendő!

Szállodánk SZÉP kártya és Erzsébet étkezési utalvány elfogadóhely!

Az árak nem minősülnek ajánlatnak kérjük, tájékozódjon hivatalos elérhetőségeinken.

http://www.facebook.com/HotelBaratsagHajduszoboszlo

 
Foglalás
Kihagyhatatlan 7 éjszakás ajánlat a legkedvezőbb áron!

 

 

7 ÉJSZAKÁS AKCIÓ

2016.09.01-12.22-ig

A megadott árak kizárólag közvetlenül a szállodánál történő szobafoglalás esetén érvényesek.

Telefon: 52/558-592, 52/558-570

E-mail: sales@baratsag.hu, recepcio@baratsag.hu

 

 

Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora  

09.01-12.22

Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora

09.01-12.22.

Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora

09.01-12.22.

   

gyógykezelések igénybe vétele mellett

gyógykezelések igénybe vétele nélkül

gyógykezelések igénybe vétele mellett

 gyógykezelések igénybe vétele nélkül   gyógykezelések igénybe vétele mellett

gyógykezelések igénybe vétele nélkül

Kétágyas szobában/fő    58.100.- 60.300.-  62.600.- 64.800.-   75.100.- 77.300.-
Egyágyas felár
  nincs   
Pótágyon    46.500.- 48.250.-  52.900.-  55.100.- 64.800.- 71.200.-

 

 Barátságos család barát árak

 Gyermekárak (a szülőkkel egy szobában, pótágyon min. 2 felnőtt esetén)

A gyermek életkora Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
   

2016.09.01-12.22.

   

2016.09.01-12.22.

   

2016.09.01-12.22.

5-9,99 éves
   28.000.-     34.650.-     44.450.-
10-13,99éves    40.950.-     47.250.-     56.000.-

 

Barátságos család barát árak

 Gyermekárak főágyon történő elhelyezés esetén

A gyermek életkora Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfé vacsora
     

2016.09.01-12.22.

   

2016.09.01-12.22.

   

2016.09.01-12.22.

5-9,99 éves
    34.300.-     40.250.-     50.750.-
10-13,99 éves     52.850.-     59.500.-     68.250.-

 

Az árak tartalma: 7 éjszaka szállás a választott félanzió plusz ellátással, a fedett és szabadtéri gyógyvizes medencék az úszómedence (szezonálisan) és a gyermekmedence korlátlan használata, Kneip medencék (váltó-), pezsgőfürdő-, szauna, infraszauna, gőzfürdő, fürdőköpeny és fitness gépek használata, térítésmentes animációs programok.

A program a hét bármely napjától igénybe vehető.

Az ár az idegenforgalmi adót (450.-Ft/fő/éj 18 év felett) és a parkolást (600.-Ft/autó/éj) nem tartalmazzák.

A félpanzió plusz szolgáltatást érkezéskori ebédtől elutazás napi reggeliig, vagy érkezés napi vacsorától elutazás napi hideg ebédcsomagig biztosítjuk! A könnyű ebéd minden vendégünk részére szállodánk ajándéka, egységes és naponta 13.00-15.00 óra között vehető igénybe!

A gyógykezelések az érvényes TB rendelet alapján vehetők igénybe, melyet a szálloda reumatológus szakorvosa helyben felír vendégeink részére, melyhez csak a TB kártya szükséges!

http://www.facebook.com/HotelBaratsagHajduszoboszlo

 
Foglalás
2 éjszakás kikapcsolódás

2 ÉJSZAKÁS AKCIÓ

A megadott árak kizárólag közvetlenül a szállodánál történő szobafoglalás esetén érvényesek.

Telefon: 52/558-592, 52/558-570

E-mail: sales@baratsag.hu, recepcio@baratsag.hu

 

  Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
   

09.01-12.22.


 

09.01-12.22.


09.01-12.22.


Kétágyas szobában/fő   20.700.-     22.500.-   26.500.-  
Egyágyas felár
         4.000.-/2éj          4.000.-/2éj   4.000.-/2éj  
Pótágyon     16.500.-      18.500.-   21.800.-  

   Barátságos család barát árak

 Gyermekárak (a szülőkkel egy szobában, pótágyon min. 2 felnőtt esetén)

A gyermek életkora Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
    09.01-12.22.


  09.01-12.22.


  09.01-12.22.


5-9,99 éves
  8.000.-     9.900.-     12.700.-  
10-13,99 éves    11.700.-      13.500.-      16.000.-  

  Barátságos család barát árak

 Gyermekárak főágyon történő elhelyezés esetén

A gyermek életkora Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
     09.01-12.22.


  09.01-12.22.


   09.01-12.22.


5-9,99 éves
 

 9.800.-

    11.500.-      14.500.-  
10-13,99 éves    15.100.-      17.000.-      19.500.-  

Az árak tartalma: 2 éjszaka szállás a választott  "félpanzió plusz" ellátással, gyógy-, váltó-, pezsgőfürdő, szauna, infraszauna, gőzfürdő, saját strand és úszómedence (szezonálisan) valamint gyermekmedence használat, fürdőköpeny és fitness gépek használata, térítésmentes animációs programok.

A program 1 éjszakával hosszabbítható!

Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, mely mértéke 450.-Ft / fő / éj 18 év felett.

Az ünnepi és kiemelt időszakokban felár fizetendő.

Az akciós ajánlat egyéb kedvezménnyel nem összevonható.

Az árak nem minősülnek ajánlatnak, kérjük, tájékozódjon hivatalos elérhetőségeinken.

Szállodánk SZÉP kártya és Erzsébet étkezési utalvány elfogadóhely.

http://www.facebook.com/HotelBaratsagHajduszoboszlo

 
Foglalás
5 éjszakát fizet, 6 éjszakát tölthet!

 

5=6 AKCIÓ

2016.09.01-12.22-IG

A megadott árak kizárólag közvetlenül a szállodánál történő szobafoglalás esetén érvényesek.

Telefon: 52/558-592, 52/558-570

E-mail: sales@baratsag.hu, recepcio@baratsag.hu

 

             2016.09.01-12.22.                Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora

         2016.09.01-12.22.                 Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora          2016.09.01-12.22.                   Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
     gyógykezelések igénybe vétele mellett gyógykezelések igénybe vétele nélkül gyógykezelések igénybe vétele mellett gyógykezelések igénybe vétele nélkül  gyógykezelések igénybe vétele mellett gyógykezelések igénybe vétele nélkül
Kétágyas szobában/fő   54.900.- 56.800.-   60.300.- 62.200.-    69.900.- 71.800.-
Egyágyas felár
       NINCS
Pótágyon    45.000.- 45.550.-    49.900.- 51.900.-   59.900.- 61.500.-

 

 Barátságos család barát árak

 Gyermekárak (a szülőkkel egy szobában, pótágyon min. 2 felnőtt esetén)

A gyermek életkora Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
     

2016.09.01-12.22.

    2016.09.01-12.22.     2016.09.01-12.22.
5-9,99 éves
    24.000.-     29.700.-     38.100.-
10-13,99éves     35.100.-     40.500.-     48.000.-

 

Barátságos család barát árak

 Gyermekárak főágyon történő elhelyezés esetén

A gyermek életkora Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfé vacsora
      2016.09.01-12.22.     2016.09.01-12.22.     2016.09.01-12.22.
5-9,99 éves
    29.400.-     34.500.-     43.500.-
10-13,99 éves     45.300.-     51.000.-     58.500.-

Az árak tartalma: 6 éjszaka szállás a választott félanzió plusz ellátással, a fedett és szabadtéri gyógyvizes medencék az úszómedence (szezonálisan) és a gyermekmedence korlátlan használata, Kneip medencék (váltó-), pezsgőfürdő-, szauna, infraszauna, gőzfürdő és fitness gépek használata, térítésmentes animációs programok.

A program a hét bármely napjától igénybe vehető.

Az ár az idegenforgalmi adót (450.-Ft/fő/éj 18 év felett) és a parkolást (600.-Ft/autó/éj) nem tartalmazzák.

A félpanzió plusz szolgáltatást érkezéskori ebédtől elutazás napi reggeliig, vagy érkezés napi vacsorától elutazás napi hideg ebédcsomagig biztosítjuk! A könnyű ebéd minden vendégünk részére szállodánk ajándéka, egységes és naponta 13.00-15.00 óra között vehető igénybe!

A gyógykezelések az érvényes TB rendelet alapján vehetők igénybe, melyet a szálloda reumatológus szakorvosa helyben felír vendégeink részére, melyhez csak a TB kártya szükséges!

http://www.facebook.com/HotelBaratsagHajduszoboszlo

 
Foglalás
Szilveszterezzünk együtt, búcsúztassuk együtt az Óévet!


 

2016. november 30-ig befizetve: 

(LEMONDÁS NEM LEHETSÉGES)

A megadott árak kizárólag közvetlenül a szállodánál történő szobafoglalás esetén érvényesek.

Telefon: 52/558-592, 52/558-570

E-mail: sales@baratsag.hu, recepcio@baratsag.hu

Kétágyas szobában / fő 4 éjszaka 66.900.-Ft
Kétágyas szobában / fő 3 éjszaka 61.500.-Ft
Kétágyas szobában / fő 2 éjszaka 51.900.-Ft
Egyágyas felár 12.000.-Ft / éj

  2016. december 15-ig befizetve:

(LEMONDÁS NEM LEHETSÉGES)

A megadott árak kizárólag közvetlenül a szállodánál történő szobafoglalás esetén érvényesek.

Telefon: 52/558-592, 52/558-570

E-mail: sales@baratsag.hu, recepcio@baratsag.hu

Kétágyas szobában / fő 4 éjszaka 71.900.-Ft
Kétágyas szobában / fő 3 éjszaka 66.500.-Ft
Kétágyas szobában / fő 2 éjszaka 56.900.-Ft
Egyágyas felár 12.000.-Ft / éj


2016. december 16-tól befizetve:

(LEMONDÁS NEM LEHETSÉGES)

A megadott árak kizárólag közvetlenül a szállodánál történő szobafoglalás esetén érvényesek.

Telefon: 52/558-592, 52/558-570

E-mail: sales@baratsag.hu, recepcio@baratsag.hu

Kétágyas szobában / fő 4 éjszaka 76.500.-Ft
Kétágyas szobában / fő 3 éjszaka 71.500.-Ft
Kétágyas szobában / fő 2 éjszaka 61.900.-Ft
Egyágyas felár 12.000.-Ft / éj

Az árak tartalma: szállás a választott számú éjszakára, svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora, a szálloda fürdő- és wellness részlegének használata, gyermekmedence és fürdőköpeny használat, térítésmentes animációs programok, a fitness gépek és wifi- valamint internet használat, 31-én gálavcsora zenével, műsorral, 2017.01.01-jén újévi koncert.

 
Foglalás
4 éjszakát fizet, 5-öt tölthet

 4=5 AKCIÓ

 (az ünnepi időszakokban felárral)

2016.09.01-12.22.

A megadott árak kizárólag közvetlenül a szállodánál történő szobafoglalás esetén érvényesek.

Telefon: 52/558-592, 52/558-570

E-mail: sales@baratsag.hu, recepcio@baratsag.hu

 

            2016.09.01-12.22.

Bővített kontinentális  reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora

  2016.09.01-12.22.

Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora

           2016.09.01-12.22.

Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora

   gyógykezelések igénybe vétele mellett

gyógykezelések igénybe vétele nélkül

 gyógykezelések igénybe vétele mellett gyógykezelések igénybe vétele nélkül gyógykezelések igénybe vétele mellett gyógykezelések igénybe vétele nélkül
Kétágyas szobában/fő   45.800.- 49.300.-  50.300.- 51.800.-  58.300.- 59.300.-
Egyágyas felár
       NINCS
Pótágy   35.500.- 39.800.-   40.200.- 41.400.-  48.900.- 49.900.-

   Barátságos család barát árak

 Gyermekárak (a szülőkkel egy szobában, pótágyon min. 2 felnőtt esetén)

A gyermek életkora Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
 

2016.09.01-12.22.

  2016.09.01-12.22.

2016.09.01-12.22.

5-9,99 éves
20.000.- 24.750.-   31.750.-
10-13,99éves 29.250.-  33.750.-  40.000.- 

Barátságos család barát árak

 Gyermekárak főágyon történő elhelyezés esetén

A gyermek életkora Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
 

2016.09.01-12.22.

2016.09.01-12.22.

2016.09.01-12.22.

5-9,99 éves
   24.500.- 28.750.-  36.250.-
10-13,99éves   37.750.-  42.500.-  48.750.-

 

6 nap 5 éjszaka a választott félpanzió plusz ellátással gyógy-, váltó-, pezsgőfürdő-, szauna-, infraszauna-, gőzfürdő, gyermekmedence, saját strand és úszómedence (szezonális) használattal, térítésmentes animációs programokkal, fitness gépek használatával.

A program fürdőköpeny használatot csak gyógy- vagy wellness csomagok igénybe vétele esetén tartalmaz.

Az ár az idegenforgalmi adót (450.-Ft/fő/éj 18 év felett) és a parkolást (600.-Ft/autó/éj) nem tartalmazzák.

A félpanzió plusz szolgáltatást érkezéskori ebédtől elutazás napi reggeliig, vagy érkezés napi vacsorától elutazás napi hideg ebédcsomagig biztosítjuk! A könnyű ebéd minden vendégünk részére szállodánk ajándéka, egységes és naponta 13.00-15.00 óra között vehető igénybe!

A gyógykezelések az érvényes TB rendelet alapján vehetők igénybe, melyet a szálloda reumatológus szakorvosa helyben felír vendégeink részére, melyhez csak a TB kártya szükséges!

http://www.facebook.com/HotelBaratsagHajduszoboszlo

 

Szoboszlói Szüreti Mulatság, 2016.10.21-23.

A kiváló magyar borok ünnepe ez, ahol megelevenedik a szüretelés tradíciója. E mulatság a bor, a kultúra és a gasztronómia kapcsolatát hivatott erősíteni a hagyományok életben tartása mellett. Az ünnepi asztalra a hajdúsági ételek mellé magyar borok és pálinkák kerülnek. A három nap során a látogatók igényes programokon szórakozhatnak, a rendezvényen fellépnek amatőr művészeti csoportok, alternatív zenekarok, ismert magyar előadó művészek.  

  Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora
Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora
Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
Kétágyas szobában/fő 20.700.-/2 éj
22.500.-/2 éj 26.500.-/2 éj
Egyágyas felár
      4.000.-/2 éj
Pótágyon 16.500.-/2 éj 18.500.-/2 éj

21.800.-/2 éj

Az árak tartalma: 2 éjszaka szállás a választott  "félpanzió plusz" ellátással, gyógy-, váltó-, pezsgőfürdő, szauna, infraszauna, gőzfürdő használattal, fürdőköpeny és fitness gépek használatával, térítésmentes animációs programokkal.

A program 1 éjszakával hosszabbítható!

Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, mely mértéke 450.-Ft / fő / éj 18 év felett.

Az akciós ajánlat egyéb kedvezménnyel nem összevonható.

Az árak nem minősülnek ajánlatnak, kérjük, tájékozódjon hivatalos elérhetőségeinken.

Szállodánk SZÉP kártya és Erzsébet étkezési utalvány elfogadóhely.

Program

2016. október 21. (péntek)
13.00 Hangolódó – Háttérzaj szüret előtt
15.00 Ünnepélyes megnyitó, a szüreti koszorú megáldása és a szüreti étkek, nedűk megszentelése
–közreműködik: a Hajdúszoboszlói Mazsorett Együttes
16.00 Zenébe szőtt tánc, táncba szőtt zene – fellépnek a SZLAMI diákjai
17.00 Színpadon a Kökörcsin Népzenei Együttes
18.00 „Táncok és viseletek” – különleges bemutató a Bihari Bandával
19.00 Szüreti szokások, szőlőhegyi mulatságok – szemelvények
19.30 Rhythm & Blues örökzöldek – színpadon a Kék Kód
21.00 No Techno Country Band élő koncert
22.30 Szüreti Utcabál – hangulatfelelős: L.K. Beat Zenekar

2016. október 22. (szombat)
11.00 „Hull a szilva a fáról…” – népi játszó- és táncház gyerkőcöknek
12.00 „Ősszel érik babám a fekete szőlő” – jó ebédhez szól a nóta a Törköly zenekarral
13.00 Csavarjuk a szőlőprést, kóstoljunk mustot! – közben szőlőevő és lopózó verseny
14.00 A Garagulya Gólyalábasok szüreti parádéja
15.00 „Mogyoródi szőlőhegyen szüretelek” – fellép a Mogyoródi Jakab Mihály Népdalkör
15.30 Miki Mini Party – vidám zenés, táncos animáció családoknak
16.30 Világslágerek ukulelén- Ukulele Trió
17.30 Szüreti mustra – régi szófejtő
18.00 Örömteli Együttlét – A Bihari Banda világzenei programja
19.00 Fellép: Peter Srámek
20.00 Fortuna a puttonyban – Tombolasorsolás
20.30 „Szereted-e még…” – Gergely Róbert „Szécsi Pál emlékműsora”
22.00 Retro Party Dj. Harsányival. Közreműködik: dj. Norbi

2016. október 23. (vasárnap)
11.00 Zenei finomságok gyermekversekkel fűszerezve – Csicseri és Borsó a színpadon
12.00 Mustkóstolás kicsiknek, nagyoknak…
12.30 „Szüret táján születtem” – Jó ebédhez szól a nóta a Törköly zenekarral
13.30 Mozogjuk le! – Rendhagyó mazsorett óra
14.00 Dalárda a Margitai Borisszákkal
14.30 Régi magyar filmslágerek – Színpadon a Pardon zenekar
15.30 Szüreti morzsadélután a Tele Band együttessel
16.45 Közhírré tétetik, értékelt a közönség! – A Szüreti Mulatság legjobb fogásai
17.00 „Ne gondold, ó ne, hogy tied a világ…” – A rendezvényt zárja a Hangfogó együttes

AKIK A FINOM ÍZEKRŐL GONDOSKODNAK:
Mátyás Király Gyógy-és Wellness Hotel, Lorena Étterem, Kemencés Csárda

A Szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

http://www.facebook.com/HotelBaratsagHajduszoboszlo

 
Foglalás
Márton-napi hétvége, 2016.11.11-13.

 

Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora
Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora
Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
Kétágyas szobában/fő 20.900.-/2 éj
22.500.-/2 éj
26.500.-/2 éj
Egyágyas felár
4.000.-/2 éj
Pótágyon 16.500.-/2 éj
18.500.-/2 éj

21.800.-/2 éj

Az árak tartalma: 2 éjszaka szállás a választott  "félpanzió plusz" ellátással, gyógy-, váltó-, pezsgőfürdő, szauna, infraszauna, gőzfürdő és gyermekmedence használat, fürdőköpeny és fitness gépek használata, térítésmentes animációs programok.

A program 1 éjszakával hosszabbítható!

Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, mely mértéke 450.-Ft / fő / éj 18 év felett.


Az akciós ajánlat egyéb kedvezménnyel nem összevonható.

Az árak nem minősülnek ajánlatnak, kérjük, tájékozódjon hivatalos elérhetőségeinken.

Szállodánk SZÉP kártya és Erzsébet étkezési utalvány elfogadóhely.

 A megadott árak kizárólag közvetlenül a szállodánál történő szobafoglalás esetén érvényesek.

Telefon: 52/558-592, 52/558-570

E-mail: sales@baratsag.hu, recepcio@baratsag.hu

http://www.facebook.com/HotelBaratsagHajduszoboszlo