Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy

- szállodánk szolgáltatásait kizárólag félpanzió plusz étkezéssel vehetik vendégeink igénybe.
- a félpanzió plusz szolgáltatás tartalma: svédasztalos reggeli, könnyű ebéd (mely szállodánk ajándéka) büfévacsora VAGY svédasztalos reggeli, könnyű ebéd 
(mely szállodánk ajándéka) menüs vacsora (választási lehetőség 3 fajta menüből).
- a félpanzió plusz szolgáltatást érkezéskori ebédtől elutazás napi reggeliig, vagy érkezés napi vacsorától elutatazás napi hideg ebédcsomagig biztosítjuk.
- a könnyű ebéd tartalma: leves, egy szelet hús körettel, saláta vagy desszert.
- a könnyű ebéd minden vendégünk részére egységes és minden nap 13.00-15.00 óra között szolgáljuk fel.
valamennyi akciós csomagajánlatunk igénybevételekor egyéb kedvezmény nem igényelhető.
- a kiemelt és ünnepi időszakokban felár fizetendő.

A szálloda valamennyi szolgáltatással kapcsolatosan fenntartja magának a jogot, hogy a foglaltság függvényében azokat korlátozza.

Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy szállodánkban lehetőség van ajándékutalvány igénylésére és vásárlására. Lepje meg szeretteit egy wellnesshétvégével vagy akár egy hosszabb idejű pihenéssel névnapra, születésnapra vagy egyéb különleges alkalomra illetve ünnepre!

Bővebb információról érdeklődjön elérhetőségeinken.

Tájékoztatjuk Kedves Utazási Irodai vagy szállásközvetítő partnereinket, hogy az akciós ajánlataink jutalékot, közvetítői díjat nem tartalmaznak.

A szálloda teljes területén a dohányzás tilos. Dohányzás kizárólag a földszinten, az erre a célra kialakított szivarszobában lehetséges. A dohányzási tilalom megszegéséért, valamint az ezáltal okozott kárért minimum 15.000.- Ft költséget számítunk fel!


Keressen, bennünket a Facebook-on is! 

http://www.facebook.com/HotelBaratsagHajduszoboszlo


 

 

Rendszerhiba esetén kérjük keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:
e-mail: sales@baratsag.hu
Tel: 06-52/558-571
Esetleges rendszerhibáért, illetve a szobafoglalási űrlapok helytelen vagy hiányos kitöltéséért szállodánk felelősséget nem vállal!

 

Nyereményjáték!
Nyerje vissza pihenése árát Hajdúszoboszló legBARÁTSÁGosabb szállodájában!
   


3=4 akció!
4 éjszaka szállás félpanzió plusz ellátással
   


7 éjszakás kedvezmény
7 éjszaka szállás a választott félpanzió plusz ellátással, fürdő- és wellness részleg használattal
   


Félpénzes kényeztető napok
29.600.-Ft / fő, 4 éjszaka szállás teljes ellátással, fürdő és wellness használattal
   


2 éjszakás kikapcsolódás
2 éjszakás pihenés félpanzió plusz ellátással
   


5=6 akció
6 éjszakás pihenés félpanzió plusz ellátással
   


Valentin-nap
2 éjszakás csomagajánlat, gyertyafényes, pezsgős vacsorával
   


Március 15.
3 vagy 4 éjszaka szállás félpanzió plusz ellátással, fürdő- és wellness részleg használattal
   


Torkos Csütörtök 2016.02.11.
Szállodánk ajánlata a 2016. február 11.-i Torkos Csütörtökre!
   


Húsvéti 3 éjszakás kikapcsolódás
3 éjszaka félpanzió plusz ellátással, szombaton este ünnepi zenés vacsorával, ünnepi animációs programokkal
   


4=5 akció
6 nap 5 éjszaka teljespanziós ellátással
   


Ajándékutalvány
Ajándék - a leggyorsabban!
   


 
Foglalás
Foglalja pihenését közvetlenül honlapunkon vagy a szálloda értékesítésén, visszanyerheti az árát!

Újból INGYEN töltheti pihenését Hajdúszoboszló „legbarátságosabb” szállodájában! KÖZKÍVÁNATRA folytatódik a népszerű nyereményjáték!

 

A hajdúszoboszlói Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda***superior egyedülálló lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy TÉLI ELŐSZEZONI  akciós pihenését további 10% kedvezménnyel vegye igénybe vagy INGYEN töltse el.

 

Ajánlatunk mindazok számára szól, akik szeretnék élvezni egy Minőség Díjas Szálloda nyújtotta pihenés lehetőségeit télen kedvezményesen vagy akár ingyen is!

 

Feltételek a kedvezmény, vagy az ingyenesség megnyeréséhez:

A nyereményjátékban való részvétel egyik feltétele, hogy Vendégünk 2016. január 4 és április 30. között vendégünk legyen, szállodai pihenését közvetlenül (közvetítők nélkül) a szálloda honlapján (www.baratsag.hu) vagy a szállodai értékesítésen (sales@baratsag.hu, tel:52/558-592) foglalja le, a szálloda hivatalosan meghirdetett programjai szerint.

A nyereményjátékban való részvétel másik feltétele, hogy Vendégünk személyesen vegyen részt a zenés-műsoros esttel egybekötött nyereménysorsoláson 500.-Ft/fő áron, mely összeget teljes egészében beszámítjuk kizárólag azon esti fogyasztásába, visszatérítésre nincs lehetőség. 

A részvételi szándékot a sorsolás napján 15 óráig kell bejelenteni vagy az animátor pultnál, vagy a recepción, a részvételi díj befizetésével együtt. Ekkor kell átvenni a részvételre/fogyasztásra jogosító jegyet is. Amennyiben egy szobában többen laknak és mindenki részt kíván venni a nyereménysorsoláson, mindenkinek személyesen kell megjelenni és teljesíteni a feltételeket.

Minden nyertes csak a reá eső részvételi díj kedvezményére, vagy visszatérítésére jogosult. Az a vendég, aki nem vett részt a heti nyereményjáték esten, vagy nem, illetve nem időben regisztrált, kizárja magát mind a heti, mind a havi sorsolásból. Egy személy egyszer regisztrálhat, akkor is, ha itt tartózkodása alatt több nyereménysorsolás történik. Azt, hogy melyiken kíván regisztrálni, maga dönti el. A havi sorsoláson a szerint vesz részt, hogy melyik hónapban vett részt a heti sorsoláson. A nyereménysorsolások minimum 10 fő jelentkezése esetén kerülnek megrendezésre!

Nyeremények:

Heti nyeremény: a nyereménysorsoláson a megjelent résztvevők 50%-a 10% kedvezményt kap pihenése részvételi díjából kupon formájában, melyet következő tartózkodása során, de legkésőbb 2016. június 30-ig és 2016. november 1-től december 20-ig használhat fel, az ünnepi időszakok kivételével. A nyereménykupon névre szóló, de átruházható. Az átruházás tényét legkésőbb a foglaláskor jelezni kell a szálloda felé. A nyertesek a kupont elutazáskor, a recepción vehetik át.

Havi nyeremény: az adott hónapban a hónap során nyereménysorsoláson résztvevők közül egy fő sorsolás útján visszanyeri pihenése részvételi díjának 100%-át. (Itt már nem feltétel a személyes részvétel kivétel, ha egybe esik egyszeri regisztrációjával, vagyis más időpontban még nem regisztrált és vett részt sorsoláson.)

-         Abban az esetben, ha a havi főnyeremény nyertese az előző sorsolások egyikén már 10% kedvezményt nyert, úgy a pihenése teljes értékének további 90%-át nyeri vissza (hiszen 10%-os kedvezményben már részesült).

Jelen esetben részvételi díjnak minősül a szállás-étkezés, foglaláskor megrendelt, nem TB támogatott gyógy- és wellness kezelések és parkolás díja. NEM tartozik a részvételi díj körébe a TB támogatott kezelések, az előzetesen meg nem rendelt gyógy- és wellness kezelések, az IFA, italfogyasztás, egyéb extra fogyasztások, kártérítés, egyebek ára-díja.

A nyeremény semmilyen esetben sem lehet több az alap esetben fizetendő összegnél.

A kupon elvesztéséből, a kiírt időpontban elmulasztott igénybevételből, vagy más egyéb, nem a szállodának felróható körülmény miatt történt meghiúsulásból eredő pótlás, kártalanítás kizárt! A kuponok sorszámozottak, szigorú számadásúak, ezért pótlásuk nem lehetséges.

Nyereménysorsolások:

Heti nyereménysorsolás:

2016. január 4 – április 30. között (kivéve 2016.03.28.) hetente, hétfői és csütörtöki napokon 19.30-tól a Forrás teremben.

 Havi nyereménysorsolás:

2016. január 4 – április 30. között havonta egy alkalommal, az adott hónap utolsó nyereménysorsolásán (dupla sorsolás).

Kérdéseivel forduljon bizalommal munkatársainkhoz. A fenti feltételek nem teljesülése, különösen az időben történő regisztrálás és személyes részvétel elmaradása esetén mindennemű kártérítés, felszólamlás lehetősége teljességgel kizárt. A sorsolásokon nem nyertesek részére bár mely visszatérítés, kompenzáció lehetősége kizárt.

Foglalja le most közvetlen elérhetőségeinken akciós pihenését és nyerjen duplán: akciós áron pihenést-egészséget, további kedvezményt, vagy a teljes részvételi díjat!  A legjobb ajánlatokat mindig saját honlapunkon találja!

/szállodánk a sorsolás helyének, idejének megváltoztatási jogát fenntartja, melyről a szállodai információs táblákon, illetve az animátornál ad tájékoztatást./ Ez különösen akkor lehetséges, ha az adott napon regisztrált vendégek száma nem éri el a 10 főt.

 
Foglalás
3+1 éjszakás akciós üdülés


 

 
3=4 AKCIÓ


 

Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora

Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
   

2016.
01.04-04.30.


 

2016.
01.04-04.30.


 

2016.
01.04-04.30.


Kétágyas szobában/fő    38.000.-   41.600.-    50.700.-
Egyágyas felár
       
6.000.-/4éj
Pótágyon    32.500.-   36.000.-   41.500.-

 

 Barátságos család barát árak

 Gyermekárak (a szülőkkel egy szobában, pótágyon min. 2 felnőtt esetén)

A gyermek életkora

Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora

Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
     

2016.01.04-04.30.

   

2016.01.04-04.30

   

2016.01.04-04.30.

5-9,99 éves
    16.000.-     19.800.-     25.400.-
10-13,99 éves     23.400.-     27.000.-     32.000.-

 

Barátságos család barát árak

 Gyermekárak főágyon történő elhelyezés esetén

A gyermek életkora Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
    2016.01.04-04.30.     2016.01.04-04.30.     2016.01.04-04.30.
5-9,99 éves
  19.600.-     23.000.-     29.000.-
10-13,99 éves   30.200.-     34.000.-     39.000.-

Az ajánlat tartalma: 4 éjszaka szállás a választott "félpanzió plusz" ellátással, gyógy-, váltó-, pezsgőfürdő, szauna, infraszauna, gőzfürdő, saját strand és úszómedence (szezonálisan),  gyermekmedence használat, fitness gépek használata, térítésmentes animációs programok.

A program 1 éjszakával hosszabbítható! Fürdőköpeny felár: 1.500.-Ft / fő / 4 éj

Az ár az idegenforgalmi adót nem tartalmazza, mely 18 éves kortól a helyszínen fizetendő 450.- Ft / fő / éj egységáron! Parkolási díj: 600.- Ft / éj

Az akció egyéb kedvezménnyel nem összevonható!

Az ünnepi és kiemelt időszakokban felár fizetendő!

Szállodánk SZÉP kártya és Erzsébet étkezési utalvány elfogadóhely!

Az árak nem minősülnek ajánlatnak kérjük, tájékozódjon hivatalos elérhetőségeinken.

http://www.facebook.com/HotelBaratsagHajduszoboszlo

 
Foglalás
Kihagyhatatlan 7 éjszakás ajánlat a legkedvezőbb áron!

7 ÉJSZAKÁS AKCIÓ

 (az ünnepi időszakokban felárral)

 

Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora   2016.01.04-04.30.

Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora             2016.01.04-04.30. Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
2016.01.04-04.30.
   

gyógykezelések igénybe vétele mellett

gyógykezelések igénybe vétele nélkül

gyógykezelések igénybe vétele mellett

 

gyógykezelések igénybe vétele nélkül

gyógykezelések igénybe vétele mellett

 

gyógykezelések igénybe vétele nélkül

Kétágyas szobában/fő    55.900.- 58.000.-  60.400.-   62.500.-  72.900.-   75.000.-
Egyágyas felár
       
NINCS
Pótágyon    43.900.- 46.000.-  52.900.-   55.000.- 61.400.-   63.500.-

 

 Barátságos család barát árak

 Gyermekárak (a szülőkkel egy szobában, pótágyon min. 2 felnőtt esetén)

A gyermek életkora Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
   

2016.01.04-04.30.

   

2016.01.04-04.30.

   

2016.01.04-04.30.

5-9,99 éves
   28.000.-     34.650.-     44.450.-
10-13,99éves    40.950.-     47.250.-     56.000.-

 

Barátságos család barát árak

 Gyermekárak főágyon történő elhelyezés esetén

A gyermek életkora Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfé vacsora
     

2016.01.04-04.30.

   

2016.01.04-04.30.

   

2016.01.04-04.30.

5-9,99 éves
    34.300.-     40.250.-     50.750.-
10-13,99 éves     52.850.-     59.500.-     68.250.-

Az árak tartalma: 7 éjszaka szállás a választott félanzió plusz ellátással, a fedett és szabadtéri gyógyvizes medencék az úszómedence (szezonálisan) és a gyermekmedence korlátlan használata, Kneip medencék (váltó-), pezsgőfürdő-, szauna, infraszauna, gőzfürdő, fürdőköpeny és fitness gépek használata, térítésmentes animációs programok.

A program a hét bármely napjától igénybe vehető.

Az ár az idegenforgalmi adót (450.-Ft/fő/éj 18 év felett) és a parkolást (600.-Ft/autó/éj) nem tartalmazzák.

A félpanzió plusz szolgáltatást érkezéskori ebédtől elutazás napi reggeliig, vagy érkezés napi vacsorától elutazás napi hideg ebédcsomagig biztosítjuk! A könnyű ebéd minden vendégünk részére szállodánk ajándéka, egységes és naponta 13.00-15.00 óra között vehető igénybe!

A gyógykezelések az érvényes TB rendelet alapján vehetők igénybe, melyet a szálloda reumatológus szakorvosa helyben felír vendégeink részére, melyhez csak a TB kártya szükséges!

http://www.facebook.com/HotelBaratsagHajduszoboszlo

 
Foglalás
Félpénzes kényeztetés - 4 éjszaka
Kétágyas szobában 29.600.-Ft / fő / 4 éjszaka
Egyágyas felár
nincs


Az ajánlat tartalma: 4 éjszaka szállás a teljes ellátással (bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora) 2 ágyas, fürdőszobás, erkélyes, minibárral, telefonnal, szobaszéffel, hajszárítóval, wi-fi elérhetőséggel felszerelt szobákban, térítésmentes animációs programok, fitness gépek használata.


A program a 2016.02.05-07-ig tartó időszakban nem vehető igénybe!

Az ár az idegenforgalmi adót nem tartalmazza, mely 18 éves kortól a helyszínen fizetendő 450.-Ft/fő/éj egységáron!

Parkolási díj: 600.-Ft/éj

Szállodánk SZÉP kártya és Erzsébet étkezési utalvány elfogadóhely!

Az árak nem minősülnek ajánlatnak kérjük, tájékozódjon hivatalos elérhetőségeinken.

http://www.facebook.com/HotelBaratsagHajduszoboszlo

 
Foglalás
2 éjszakás kikapcsolódás

2 ÉJSZAKÁS AKCIÓ

 (az ünnepi időszakokban felárral)


  Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
   

2016.
01.04-04.30.


 

2016.
01.04-04.30.

.

 

2016.
01.04-04.30.


Kétágyas szobában/fő   19.900.-   21.700.-   26.500.-
Egyágyas felár
  4.000.-/2éj
Pótágyon    
16.000.-
   
18.000.-
   
21.300.-

   Barátságos család barát árak

 Gyermekárak (a szülőkkel egy szobában, pótágyon min. 2 felnőtt esetén)

A gyermek életkora Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
     

2016.01.04-04.30.

   

2016.01.04-04.30.

   

2016.01.04-04.30.

5-9,99 éves
    8.000.-     9.900.-     12.700.-
10-13,99 éves     11.700.-     13.500.-     16.000.-

  Barátságos család barát árak

 Gyermekárak főágyon történő elhelyezés esetén

A gyermek életkora Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
     

2016.01.04-04.30.

   

 2016.01.04-04.30.

   

2016.01.04-04.30.

5-9,99 éves
    9.800.-     11.500.-     14.500.-
10-13,99 éves     15.100.-     17.000.-     19.500.-

Az árak tartalma: 2 éjszaka szállás a választott  "félpanzió plusz" ellátással, gyógy-, váltó-, pezsgőfürdő, szauna, infraszauna, gőzfürdő, saját strand és úszómedence (szezonálisan) valamint gyermekmedence használat, fürdőköpeny és fitness gépek használata, térítésmentes animációs programok.

A program 1 éjszakával hosszabbítható!

Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, mely mértéke 450.-Ft / fő / éj 18 év felett.

Az ünnepi és kiemelt időszakokban felár fizetendő.

Az akciós ajánlat egyéb kedvezménnyel nem összevonható.

Az árak nem minősülnek ajánlatnak, kérjük, tájékozódjon hivatalos elérhetőségeinken.

Szállodánk SZÉP kártya és Erzsébet étkezési utalvány elfogadóhely.

http://www.facebook.com/HotelBaratsagHajduszoboszlo

 
Foglalás
5 éjszakát fizet, 6 éjszakát tölthet!

5=6 AKCIÓ

 

             2016.01.04-04.30.                Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora

         2016.01.04-04.30.                 Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora          2016.01.04-04.30.                   Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
     gyógykezelések igénybe vétele mellett gyógykezelések igénybe vétele nélkül    gyógykezelések igénybe vétele mellett gyógykezelések igénybe vétele nélkül    gyógykezelések igénybe vétele mellett gyógykezelések igénybe vétele nélkül
Kétágyas szobában/fő   52.800.- 54.600.-   58.200.- 60.000.-    67.800.- 69.600.-
Egyágyas felár
       
NINCS
Pótágyon    40.100.- 41.900.-    47.200.- 49.500.-   58.800.- 59.900.-

 

 Barátságos család barát árak

 Gyermekárak (a szülőkkel egy szobában, pótágyon min. 2 felnőtt esetén)

A gyermek életkora Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
     

2016.01.04-04.30.

    2016.01.04-04.30.     2016.01.04-04.30.
5-9,99 éves
    24.000.-     29.700.-     38.100.-
10-13,99éves     35.100.-     40.500.-     48.000.-

 

Barátságos család barát árak

 Gyermekárak főágyon történő elhelyezés esetén

A gyermek életkora Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfé vacsora
      2016.01.04-04.30.     2016.01.04-04.30.     2016.01.04-04.30.
5-9,99 éves
    29.400.-     34.500.-     43.500.-
10-13,99 éves     45.300.-     51.000.-     58.500.-

Az árak tartalma: 6 éjszaka szállás a választott félanzió plusz ellátással, a fedett és szabadtéri gyógyvizes medencék az úszómedence (szezonálisan) és a gyermekmedence korlátlan használata, Kneip medencék (váltó-), pezsgőfürdő-, szauna, infraszauna, gőzfürdő és fitness gépek használata, térítésmentes animációs programok.

A program a hét bármely napjától igénybe vehető.

Az ár az idegenforgalmi adót (450.-Ft/fő/éj 18 év felett) és a parkolást (600.-Ft/autó/éj) nem tartalmazzák.

A félpanzió plusz szolgáltatást érkezéskori ebédtől elutazás napi reggeliig, vagy érkezés napi vacsorától elutazás napi hideg ebédcsomagig biztosítjuk! A könnyű ebéd minden vendégünk részére szállodánk ajándéka, egységes és naponta 13.00-15.00 óra között vehető igénybe!

A gyógykezelések az érvényes TB rendelet alapján vehetők igénybe, melyet a szálloda reumatológus szakorvosa helyben felír vendégeink részére, melyhez csak a TB kártya szükséges!

http://www.facebook.com/HotelBaratsagHajduszoboszlo

 
Foglalás
Valentin-napi hétvége


Romantikus Valentin-napi hétvége

Időpont: 2016. február 12-14.

Ár: 29.500.-Ft / fő / 2 éj

A csomag tartalma:

3 nap/2 éjszaka szállás, svédasztalos félpanzió plusz ellátással (svédasztalos reggeli, a könnyű ebéd szállodánk ajándéka, büfévacsora), gyógy-, váltó-, pezsgőfürdő, szauna, infraszauna, gőzfürdő és gyermekmedence használat, fürdőköpeny és fitness gépek használata, térítésmentes animációs programok, ingyenes internet- és wifi hozzáférés

Pénteken

Érkezéskor Valentin napi welcome cocktail a Lobby Bárban, este mézédes kóstoló (helyi méztermelő bemutatkozása, kóstolás és vásárlási lehetőség)

Szombaton

Valentin Napi Fánk és süteményvásár

Szerelmes animációs programok

Gyertyafényes Pezsgős vacsora zenés, műsoros esttel

Vasárnap

késői elutazás (12 óráig)

További választható program:

Páros masszázs: már 5.200.-Ft-tól/2 fő/15 perc

 


 

 
Foglalás
Március idusa a Barátság Gyógyszállóban

2016.03.11-15. között 3 vagy 4 éjszaka

Kétágyas szobában félpanzió plusz ellátással
(svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora) / fő
40.000.-Ft / 3 éj vagy 51.700.-Ft / 4éj
Kétágyas szobában félpanzió plusz ellátással
(svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora) / fő
32.800.-Ft / 3 éj vagy 42.600.-Ft / 4 éj
Kétágyas szobában félpanzió plusz ellátással
(bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora) / fő
30.100.-Ft / 3 éj vagy 39.000.-Ft / 4 éj
Egyágyas felár  nincs
Pótágy félpanzió plusz ellátással
(svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora) / fő

32.900.-Ft / 3 éj vagy 39.500.-Ft / 4 éj

Pótágy félpanzió plusz ellátással
(svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora) / fő
27.000.-Ft / 3 éj vagy 32.400.-Ft / 4 éj
Pótágy félpanzió plusz ellátással
(bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora) / fő
25.000.-Ft / 3 éj vagy 30.000.-Ft / 4 éj

Az árak tartalma: 3 vagy 4 éjszaka szállás a választott ellátással, a szálloda fürdő- és wellness részlegének használata, fürdőköpeny, térítésmentes ünnepi animációs programok 

Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák!

 
Foglalás
Torkos csürtörtök - 2016.02.11.

Időpont: 2016.02.11.

Ebédre (12.00-15.00) menüt kínálunk: Juhászbojtár leves, Krémsajttal és aszalt paradicsommal töltött csirke- nuggets jázmin rizzsel, friss kevert salátával

Az ebéd ára: 900.-Ft

Vacsorára (17.30-21.00) kedvére válogathat büféasztalunk kínálatából:

Hideg előétel: Kocsonyázott libarilette majonézes kukoricasalátával,

Levesek: Marhahúsleves grízgaluskával,

Indonéz zöldségleves fafüle gombával,

Meleg előétel: Katalán halfilé tésztabundában,

Főételek:      Bacon-ös sertés szűznyárs paprika salsával, rochfortos burgonyával,

                         Kacsamájjal töltött pulykamell karamellizált barackkal, batata pürével,

                         Debreceni malacpecsenye Cayenne-borsos cukkíni mártással, hagymatortával,

                         Tűzdelt marhasült fokhagymás barnamártásban, grillezett zöldségekkel,

Utóételek:   Mézben sült gyümölcsök, Almás-túrós lepény, Hideg desszertek, Pohárkrémek

  A vacsora ára 2.500.-Ft.

 A vacsorához élőzenét szolgáltatunk.

Előzetes asztalfoglalás: Tel.: 52/558-592, E-mail: sales@baratsag.hu, www.baratsag.hu

 

 
Foglalás
Ne keressen tovább! Húsvét Hajdúszoboszlón a legkedvezőbb áron!

Felnőtt

 

3 éjszaka

Svédasztalos reggelivel, könnyű ebéddel, büfévacsorával kétágyas szobában/fő

39.800.-Ft

Svédasztalos reggelivel, könnyű ebéddel, menüválasztásos vacsorával kétágyas szobában/fő

36.700.-Ft

Egyágyas felár 6.500.-Ft

 Gyermekárak pótágyon (5-9,99 éves korig)

 

3 éjszaka

Svédasztalos reggelivel, könnyű ebéddel, büfévacsorával pótágyon

20.900.-Ft

Svédasztalos reggelivel, könnyű ebéddel, menüválasztásos vacsorával pótágyon

16.300.-Ft

 

Gyermekárak pótágyon (10 év felett )

 

 

3 éjszaka

Svédasztalos reggelivel, könnyű ebéddel, büfévacsorával pótágyon

26.400.-Ft

Svédasztalos reggelivel, könnyű ebéddel, menüválasztásos vacsorával pótágyon

22.300.-Ft

 

Az árak az idegenforgalmi adót (mértéke 450.-Ft/fő/éj 18 év felett) és a parkolást (600.-Ft/autó/nap) nem tartalmazzák.                                                                                            

 

 Az akciós ajánlat egyéb kedvezménnyel nem összevonható.

Az árak nem minősülnek ajánlatnak, kérjük, tájékozódjon hivatalos elérhetőségeinken.

Szállodánk SZÉP kártya és Erzsébet étkezési utalvány elfogadóhely.

 

http://www.facebook.com/HotelBaratsagHajduszoboszlo

 
Foglalás
4 éjszakát fizet, 5-öt tölthet

4=5 AKCIÓ

 (az ünnepi időszakokban felárral)

 

 

            2016.01.04-04.30.            Bővített kontinentális  reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora

           2016.01.04-04.30.   Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora            2016.01.04-04.30.   Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
     gyógykezelések igénybe vétele mellett

gyógykezelések igénybe vétele nélkül

  gyógykezelések igénybe vétele mellett gyógykezelések igénybe vétele nélkül   gyógykezelések igénybe vétele mellett gyógykezelések igénybe vétele nélkül
Kétágyas szobában/fő     44.000.- 45.500.-   48.500.- 50.000.-   56.500.- 58.000.-
Egyágyas felár
       
NINCS
Pótágy    33.700.- 35.200.-    37.900.- 39.900.-   48.900.- 49.900.-

   Barátságos család barát árak

 Gyermekárak (a szülőkkel egy szobában, pótágyon min. 2 felnőtt esetén)

A gyermek életkora Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
     

2016. 01.04-04.30.

   

2016.
01.04-04.30.

   

2016.
01.04-04.30.

5-9,99 éves
    20.000.-     24.750.-     31.750.-
10-13,99 éves     29.250.-     33.750.-     40.000.-

Barátságos család barát árak

 Gyermekárak főágyon történő elhelyezés esetén

A gyermek életkora Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
     

2016. 01.04-04.30.

   

2016. 01.04-04.30.

   

2016. 01.04-04.30.

5-9,99 éves
    24.500.-     28.750.-     36.250.-
10-13,99 éves     37.750.-     42.500.-     48.750.-

6 nap 5 éjszaka a választott félpanzió plusz ellátással gyógy-, váltó-, pezsgőfürdő-, szauna-, infraszauna-, gőzfürdő, gyermekmedence, saját strand és úszómedence (szezonális) használattal, térítésmentes animációs programokkal, fitness gépek használatával.

A program fürdőköpeny használatot csak gyógy- vagy wellness csomagok igénybe vétele esetén tartalmaz.

Az ár az idegenforgalmi adót (450.-Ft/fő/éj 18 év felett) és a parkolást (600.-Ft/autó/éj) nem tartalmazzák.

A félpanzió plusz szolgáltatást érkezéskori ebédtől elutazás napi reggeliig, vagy érkezés napi vacsorától elutazás napi hideg ebédcsomagig biztosítjuk! A könnyű ebéd minden vendégünk részére szállodánk ajándéka, egységes és naponta 13.00-15.00 óra között vehető igénybe!

A gyógykezelések az érvényes TB rendelet alapján vehetők igénybe, melyet a szálloda reumatológus szakorvosa helyben felír vendégeink részére, melyhez csak a TB kártya szükséges!

http://www.facebook.com/HotelBaratsagHajduszoboszlo

 
Foglalás
Ajándékozzon élményt szeretteinek!

AJÁNDÉK -A LEGGYORSABBAN!

Ha ajándékra van szüksége és nincs ideje várni, akkor itt van a tökéletes ajándék az Ön számára. Születésnapra, névnapra, karácsonyra vagy bármilyen ünnepi alkalomra kiváló ajándék lehetőség. Így a leggyorsabban a legfontosabbakat ajándékozhatja Szeretteinek: egészséget, pihenést és nyugodt kikapcsolódást.

 

Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda***superior
        4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 19.

E-mail: sales@baratsag.hu, Tel.: 36-52/558-571, 36-52/558-592

AJÁNDÉKUTALVÁNY (MINTA)
Az utalvány értéke:
5.000.-Ft

Az utalvány 2016-ban bármely szabadon választott időpontban felhasználható.

 

 

 Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda***superior
        4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 19.

E-mail: sales@baratsag.hu, Tel.: 36-52/558-571, 36-52/558-592

AJÁNDÉKUTALVÁNY (MINTA)

Az utalvány értéke:
10.000.-Ft

Az utalvány 2016-ban bármely szabadon választott időpontban felhasználható.